Skanios Jūrytės rankytės

Jūrytė labai užaugo ir paminkštėjo. Turi toookias gražias rinkeles ant kojyčių, net ant kaklo. Kai maudome ją, vadiname rinkeles užkaboriukais, kuriuos pasiekti reikia miklių pirštų ir talento:). Mažytė jau labai bendraujanti. Gauti jos šypseną - vienas juokas. Kol kas šypsosi visiems, kas ją pakalbina. Jūrytė tokia didžiaakė mergaitė. Kai miega panaši į mane, o kai atsimerkia - į tėvelį. O bendrai paėmus labiausiai panaši į Rojuką. Pagrindinis mažosios žaisliukas dabar - jos rankytės. Visada burnytėje, mažų mažiausiai bent vienas pirštukas. Jūrytė jau labai nori keltis, sėstis. Tik padėk į gulsčią padėtį, o ši tik suima pilvo presą ir kilsteli:). Nusistovėjo ir šioks toks režimukas. Keliasi 7 ryto ir tada jokiu pieneliu nebeapgausi - nori bendrauti. Vakare migdome apie 22 val. Diena ilgiausiai pamiega, kol Rojukas lauke. Iki pat dabar kariaujame su labai stipriais pilvo diegliukais:(. Jau 10 savaičių. Ir panašu, kad tuoj nepraeis. Visaip stengiamės padėti: duodame gerųjų bakterijų, šildome pilvelį Bioptron lempa ir, aišku, labai daug nešiojame. Kartais vakarop tiesiog prisirišu ją vaikjuoste, ir prasidėjus diegliukams sparčiu žingsniu keliauju po mūsų rajoną. Labai tikiuosi, kad greitai diegliukai baigsis ir galėsime dažniau matyti Jūrytę besišypsančią. Norėdami palengvinti diegliukus išbandėme net trijų rūšių čiulptukus, bet Jūrytė pripažįsta tik tikrą daiktą, tad taip ir guli čiulptukai nenaudojami:). Ir dar...Jūrytė labai pamėgo maudytis. Džiaugiamės, kad jau kuris laikas tai vyksta be ašarų:).
Visos nuotraukos darytos mūsų tėčio - ačiū mūsų talentingajam rūpintojėliui:).

Smilga

/////////

2 komentarai:

Estela rašė...

Bioptron alternatyva Jums padeda kovoti su pilvo diegliukais? Nes pas mus ta pati bėda ir jau nežinome ko griebtis, liko tik Bioptronas nebandytas.

Smilga rašė...

Sveiki, Estela, jei galėčiau sau patarti, ką daryti su pilvo diegliukais penktis ar aštuonis metus atgalios, patarčiau režimiškai maitinti vaiką, kad lengviau jam būtų virškinti ir patarčiau apsišavuoti kantrybe, nes ką bedarysi po 3 mėn., ar keturių (kaip buvo Jūrai) jie tiesiog praeis ir daugiau nebegrįš:). Dar turbūt labiausiai padėjo prisirišimas nešynėje ir spartus žingsniavimas lauke. Tikiuosi, kad kai rašau šį komentarą diegliukai jums jau seniai pasibaigę.