Darželis be užuovėjos

Nuo rugsėjo 1-osios Rojukas jau keliauja į vaikų darželį. Atrodo, kad paleidome vaiką į lauką, kur jokios užuovėjos. Vėjas pučia, o mūsų vaikelis serga. (Spauskite nuorodą žemiau ir skaitykite toliau)
Rugsėjį nuėjo dvi dienas, paskui sirgo sloga, laringitu. Spalį nuėjo 3 dienas, paskui sirgo sloga, laringitu, bronchitu. Aišku Jūryte dėl kompanijos nepraleido progos pasirgti taip pat. Šį kartą Rojukas išsilaikė 4 dienas, kol kas užkimęs, nedidelė sloga. Tikiuosi, praeis nesunkiai. Bet vis tiek savotiškas jausmas, leisti vaiką, žinant, kad 100% susirgs. Atrodo, tam ir leisti, kad susirgtų. Liūdnoka. Mums ir sloga labai baisi liga, nes ji reiškia klejones naktimis, sunkų pietų miegelį ir neaiškią baigtį. Na bet kol kas vykdome imuniteto stiprinimo ir alergijos naikinimo homeopatinę programą ir tikiuosi pajusime rezultatą:).
O šiaip darželis Rojuko nedžiugina, bet ir perdaug neliūdina. Tenai žaidžia, demonstruoja ramybę ir savarankiškumą. Auklėtojos giria, o grįžęs namo atvirsta į kažką mažiau savarankišką, ramų ir gerą:). Susirado du draugus: Evitą ir Aidą. Ir...pradėjo meluoti. Apie tai, kaip darželyje nėra žaislų ir pan. Nuėjusi pasitikslinu, vis versijos nesutampa. Bet akivaizdu, kad Rojukas nepraranda vilties mane itikinti, kad darželis - nekokia mintis. Palankysime daugiau ir pamatysime. O kol kas džiaugiuosi, kad turiu galimybę padaryti jam penktadienį-laisvadienį ir leisti patinginiauti su manimi ir Jūryte.

Smilga

/////////

Komentarų nėra: