Sūpynės – hand made by tėčiai!


Po klajonių po Žemaitiją vėl savaitgalis mylimuosiuose Sudokiuose. Šį kartą mūsų laukė didžiulė staigmena. Kol su vaikučiais buvome išvykę mūsų tėtis su Kristučio tėčiu Deividu savo rankomis padarė pačias tikriausias dideles, aukštas ir labai gražias supynes dviems! Mudu su Rojumi buvome sužavėti, o aš žemai lenkiu galvą prieš abu tėčius. Nuostabu suptis, žiūrėti į tolį ir matyti kaip horizonte į miškus leidžiasi saulė.

Kadangi karščiai nenuslūgsta naujomis spalvomis sublizgėjo ir bobulytės “bala”, taip Sudokiuose vadina tvenkinuką, kuris yra labai gilus, net suaugę gali tik plaukti - pastovėti per gilu. O Rojus išmoko puikiausiai plaukioti baloje su pripučiamais sparneliais. Per dieną maudėmės po kelis kartus. Buvo nepaprastai gera atsigaivinti.

Na o Jūrikutė įsismagino miegoti ant obels pakabintame sėdimame hamake. Paguldžiau ją snaudžiančią į hamakėlį, o vėjelis ir siūbuojanti šaka ją taip maloniai čiūčiavo, kad prabudo tik po 3 valandų, vietoje įprasto pusvalandžio ar 1,5 valandos. Kaip visada buvo nuostabus savaitgalis.

Smilga

/////////

Komentarų nėra: